Work With Care fysiotherapie Velserbroek | fysiotherapie Schagen | fysiotherapie Heemstede

Snel en eenvoudig
een afspraak maken

Snel en eenvoudig een afspraak maken

Afspraak maken voor Fysiotherapie Velserbroek | Fysiotherapie Schagen | Fysiotherapie Heemstede

Afspraak maken

Om een afspraak te maken kun je contact opnemen via ons algemene nummer 023 – 208 40 30, whatsapp 06 – 48 361 254 of email naar info@work-with-care.nl. Je hebt geen verwijzing van de huisarts nodig voor het maken van een afspraak. Graag horen wij om welke locatie het gaat en een korte omschrijving van je klacht. Zo kunnen wij kijken bij welke therapeut je het beste terecht kan. 

Eerste afspraak

De eerste afspraak begint met een intakegesprek om jou als mens te leren kennen én jouw hulpvraag vast te stellen. Daarna bespreken we het behandeltraject. Na het intakegesprek gaan we vaak direct behandelen. Daarom reserveren we voor de intake 45 minuten tot een uur. Vervolgafspraken duren 30 minuten. 

Afspraak afzeggen

Wanneer je verhinderd bent of je wil de afspraak verplaatsen, dien je dit uiterlijk 24 uur voor de afspraak te melden. Bij te late afmeldingen zullen wij de behandeling in rekening brengen.

Openingstijden

Het team van Work With Care is telefonisch te bereiken op maandag t/m vrijdag van 8.00 – 17.30 uur. En op zaterdag van 09.00 – 15.00 uur.

Alle dagen en tijden kun je ons mailen, een whatsapp sturen en/of onze voicemail inspreken. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Maak een afspraak