Work With Care fysiotherapie Velserbroek | fysiotherapie Schagen | fysiotherapie Heemstede

Behandelingen fysiotherapie

Specialisaties Fysiotherapie | Work With Care
Wanneer je niet pijnvrij kunt trainen of bewegen, kan dat een aanzienlijk invloed hebben op je kwaliteit van leven. Onze fysiotherapeuten zullen jou helpen weer pijnvrij te sporten en bewegen met hun persoonlijke aanpak, expertise en ervaring.

DE BEHANDELING

Bij eerste afspraak voor fysiotherapie beginnen we allereerst met een intakegesprek van 30 minuten. In dit intakegesprek proberen wij jou als mens te leren kennen én jouw hulpvraag vast te stellen. Aan het einde van het intakegesprek gaan we het behandeltraject bespreken. Hierin proberen wij zo transparant mogelijk te zijn. Na het intakegesprek gaan we vaak direct behandelen. Daarom reserveren we voor de intake 45 minuten tot een uur.

De behandelfase is uniek per hulpvraag en persoon. Wij geven iedereen persoonlijk advies op basis van hun hulpvraag. Het aantal behandelingen per week/maand verschilt dus ook per persoon.

Tijdens de behandeling word je begeleid, ondersteunt en geadviseerd. Meestal worden ook oefeningen meegegeven die je thuis zelf kan uitvoeren.

Wanneer het voor jou bevorderlijk is, kunnen we ook gebruik maken van de fitnesszaal. In de fitnesszaal staat de nieuwste fitnessapparatuur en is er ruimte voor allerlei oefeningen. 

TARIEVEN EN VERGOEDINGEN

Work With Care Fysiotherapie werkt in 2024 samen met alle zorgverzekeraars!

Als je fysiotherapie in jouw aanvullende zorgpolis hebt, krijg je de fysiotherapie behandelingen volledig vergoed. Voor bepaalde zorgindicaties kan je ook fysiotherapie vanuit de basisverzekering vergoed krijgen. Vraag voor specificaties bij je zorgverzekering. Op deze manier weet je zeker dat je niet voor onverwachte kosten komt te staan!:)

Uiteraard kunnen wij daar meer over vertellen 023-208 40 30

Patrick Suiker
Patrick Suiker
Therapeut: Ron Klaver
Lees verder
''Ik liep al een tijdje met een vervelende blessure. Veel praktijken gezien, die mij weliswaar op korte termijn goed hielpen, maar op lange termijn mijn klacht helaas niet wisten weg te nemen. Nu ik een tijdje bij Work With Care loop merk ik eindelijk voor het eerst significante verbeteringen. Heel erg blij mee! Bedankt voor jullie hulp!''
Jelly Muter
Jelly MuterTherapeut: Ron Klaver
Lees verder
''Al jaren loop ik bij fysiotherapeuten en niemand kreeg voor elkaar wat Ron voor elkaar krijgt. Al na 1 x kon ik mijn nek draaien en schoot het niet na een halve dag vast. Hij heeft magische handen! Veel expertisch! Legt goed uit. Een dikke 10 ik ga niet meer verder zoeken. Wil geen andere fysio meer. Ik ga nu 1 x per 2 weken en ben super blij. Net en rug worden sterker.''
Selina
Selina
Therapeut: Ron / Marcel / Celeste
Lees verder
''Een goed team van 3 (verschillende, maar elkaar aanvullende) fysiotherapeuten (Ron, Marcel, Celeste) waar onze zoon Max (11) 3 keer per week terecht moest voor een aantal maanden en uiteindelijk, stap voor stap weer goed genoeg is hersteld van zijn knieblessure. En van daaruit zelf weer binnen een paar maanden op zijn oude niveau kon meevoetballen. Ook fijne, goede en leuke begeleiding/uitleg waardoor mijn zoon het vertrouwen weer terugkreeg in zijn kunnen. Aanrader.''

Maak een afspraak