Work With Care fysiotherapie Velserbroek | fysiotherapie Schagen | fysiotherapie Heemstede

Revalidatie bij knieklachten

Knie revalidatie | Fysiotherapie Velserbroek | Fysiotherapie Schagen | Work With Care

Kniepijn na een val? Revalideren na een knieoperatie? Of een dikke knie na het sporten? Bij Work With Care kan je terecht voor al jouw knieproblematiek. Zo brengen wij jou weer op de been met onze knie revalidatie

Waarvoor kan je bij ons terecht?

Knie revalidatie | Work With Care | Specialist in knieklachten

Hoe gaan wij te werk?

Je kan direct bij ons terecht zonder verwijzing. Vaak is het handig en soms ook noodzakelijk om een verwijzing van de orthopeed mee te nemen. Onze fysiotherapeuten hebben directe lijnen met veel orthopeden, zo mogelijk kan het dus zijn dat je verwijzing rechtstreeks naar onze praktijk wordt gestuurd.

Als je hier voor het eerst bent, gaan wij eerst bespreken wat de vervolg stappen gaan zijn. Na een knieoperatie bespreken we eerst het verwachte behandeltraject. Als je direct bij ons binnenkomt beginnen we met een vraaggesprek en een onderzoek, waarna we het behandeltraject bespreken. De behandelingen zelf bestaan mogelijk uit een combinatie van mobiliseren (hands-on therapie), losmaken van vastzittende weefsels, tapetechnieken en het trainen van de spieren.

Knie revalidatie | Work With Care | Specialist in knieklachten

Waar halen wij onze knie-expertise vandaan?

Onze gespecialiseerde fysiotherapeuten hebben hun expertise vanuit hun eigen passie voor het kniegewricht. Zo hebben zij verschillende specifieke cursussen en opleidingen gedaan om hun expertise te verbeteren. Ook laten zij zich non-stop bijscholen over de laatst beschikbare en betrouwbare informatie. Er zijn verschillende cursussen en opleidingen gevolgd voor knie- en (top)sport revalidatie bij  BB performance en Denkfysio.

Zij zijn net zo gepassioneerd over het kniegewricht als dat jij wil revalideren. Dit maakt dus een goede combinatie voor jouw knie revalidatie.

Knie revalidatie | Work With Care | Specialist in knieklachten

Wat maakt een knie zo bijzonder?

De knie is een geavanceerd gewricht. In wezen bestaat het kniegewricht uit drie gewrichten, een achterste en voorste kruisband, een binnen- en buitenband en een binnen en buiten meniscus.

Daarnaast is het mogelijk dat er ook letsel kan ontstaan aan het kraakbeen (bijvoorbeeld knieartrose) of de pezen van de spieren die rondom de knie aanhechten. Je kan wel voorstellen dat er heel wat oorzaken van kniepijn kunnen zijn!

Enthousiast om bij ons te revalideren? Wij heten je van harte welkom!

Tot snel! 🙂

Onze cliënten aan het woord

Monique Marcus
Monique Marcus
Fysiotherapie Velserbroek
Lees verder
"Wat een verademing om een zeer deskundige en supervriendelijke therapeut te treffen !! Ik reed met pijn aan mijn (artrose) knie heen en ZONDER pijn terug in mijn auto. Ik ben een jaar onder behandeling geweest afbouwend naar 1 x per 4 weken …… en NU : 1 x per 6 weken. Toen Ron het steeds drukker kreeg kon ik bij zijn collega Merel terecht ….ook weer zo deskundig en super-aardig. Mijn artrose heb ik inmiddels onder controle door gerichte oefeningen, en lekker sporten. Ron en Merel: heel erg bedankt voor alle goede zorg !!"
Joey
JoeyFysiotherapie Velserbroek
Lees verder
''Ik ben na mijn kruisband operatie bij Ron Klaver van Work With Care terecht gekomen. Zijn professionele aanpak sluit uitstekend aan bij mijn revalidatiewensen. Ron weet mij elke keer weer op een positieve manier uit te dagen, zorgt voor heldere uitleg en brengt elke sessie een gevarieerd aanbod aan oefeningen.'
Paulo Ramler
Paulo Ramler
Fysiotherapie Schagen
Lees verder
"Ik ben bij Work With Care in Schagen terechtgekomen met knieproblemen. Dankzij de professionele zorg en hulp van Ron zijn die problemen nu verholpen. Goede praktijk met een heel goede fysiotherapeut!"

Maak een afspraak