Work With Care fysiotherapie Velserbroek | fysiotherapie Schagen | fysiotherapie Heemstede

Fysiotherapie Schagen

Blessures en pijnklachten bij sport

Last van pijn tijdens het sporten? Of wil je herstellen van een blessure of operatie? Wij kunnen je helpen om weer pijnvrij te bewegen. Ook als je af wil komen van langdurige klachten aan je rug, nek, schouders of knieën kun je terecht bij Fysiotherapie Work With Care. Wij zijn gespecialiseerd in fysiotherapie bij beweegklachten en sportblessures.

Fysiotherapie Schagen | Knie revalidatie Work With Care

Behandeling sportblessures

Ook fysiotherapeuten in Schagen hebben ruime ervaring in het behandelen van sportblessures. Ze kunnen je helpen bij een snel en volledig herstel. Zo heeft onze collega Ron bij voetbalclub Ajax jaren ervaring met voetbalblessures opgedaan en collega Derek heeft expertise in duursporten, zoals wielrennen en hardlopen. Met onze persoonlijke aanpak stellen we samen met jou een behandelplan op dat aansluit op jouw specifieke behoeften.

Fysiotherapie Schagen | Sportrevalidatie | Work With Care

Optimaliseren van sportprestaties

Naast de behandeling van sportblessures kunnen wij je ook begeleiden bij het verbeteren van je sportprestaties. We geven advies over trainingstechnieken, voeding en blessurepreventie, zodat je optimaal kunt presteren en blijven genieten van je sport.

Fysiotherapie Schagen | Work With Care | Train4Less

Fysiotherapie in Train4Less

Wij hebben de luxe gebruik te mogen maken van de trainingszaal van Train4Less. Wij kunnen je daar helpen bij een actieve manier van revalideren. Daarnaast kunnen wij op deze manier ook een actief onderzoek doen om te kijken of wij jou beweegpatronen kunnen verbeteren. Op deze manier kan je blessures voorkomen of zelfs oplossen.

De sportschool beschikt over een ruim assortiment aan apparatuur, zalen en ondergronden. Hierdoor kunnen wij een behandeling of onderzoek uitvoeren die persoonlijk is.

Fysiotherapie Schagen | Behandelkamer Work With Care

De behandelruimte van onze fysiotherapeuten in Schagen

Uiteraard behandelen wij onze cliënten ook in de behandelruimte die in de sportschool aanwezig is. Voel je welkom in de behandelruimte die in typische Work With Care stijl is ingericht. In deze ruimte hebben wij alles in huis om jou optimaal te kunnen helpen, onder begeleiding van een kopje koffie.

Fysiotherapie Schagen | Behandelkamer Work With Care

ons team van Work with care

Fysiotherapie Schagen

Fysiotherapeut

Fysiotherapeut

Onze cliënten aan het woord

Dymphne Bacon
Dymphne Bacon
Fysiotherapie Schagen
Lees verder
"Een aanrader voor iedereen die last heeft van blessures of fysieke (pijn-) klachten en hiervoor opzoek is naar een persoonlijke benadering, onderbouwde adviezen en een holistische aanpak om bij de kern van zijn of haar klachten te komen en te herstellen."
 Jorrin Biersteker
Jorrin BierstekerFysiotherapie Schagen
Lees verder
"Met voetbal een flinke hamstringblessure opgelopen. Stond dankzij de fysio behandelingen, trainingen en thuisoefeningen na 6 weken weer op het veld en sindsdien geen last meer gehad. Zeer tevreden met de service, bedankt."
Richard Postma
Richard Postma
Fysiotherapie Schagen
Lees verder
"Ik ben bij Work with care terecht gekomen en heb eerst behandelingen gehad van Ron en nu van Derek. Ben over beide zeer te spreken en ben blij met hun mooie vestiging want hierdoor kunnen wij gebruik maken van de apparaten in de sportschool"

Maak een afspraak